Eva Longoria nu mai reușește să scape de kilogramele în plus

Citeste tot despre:

, ,

S-a tot zvonit că ar fi însărcinată, dat fiind faptul că silueta ei a suferit transformări serioase în ultimele luni. Totuși, actrița ține să nege aceste informații, spunând că e ”balonată” sau… că a avut parte de un prânz copios și că are intoleranță la lactoză.

Imaginea cu care actrița a stârnit controverse acum câteva luni

Ei bine, există și o altă teorie în mediul online. Unii internauți spun că Eva ar încerca, în această perioadă, să rămână însărcinată și că tratamentele pe care le urmează au ca efect secundar creșterea în greutate.

Nu știm dacă este adevărată această ipoteză, dar e clar că ceva se întâmplă cu starul hollywoodian, altădată silfidă, din moment ce nu reușește să ajungă la silueta care a consacrat-o și să scape de kilogramele în plus, acumulate în ultimul an, de când s-a căsătorit cu Jose Antonio Baston.

Mulți cred că face tratamente de fertilitate, care o fac să câștige în greutate

Cele mai recente cadre care au ridicat suspiciuni (s-a zvonit din nou că e însărcinată) sunt cele surprinse zilele trecute, pe când Eva era într-o vacanță alături de soțul ei, în Grecia. În imaginile respective, Eva apare îmbrăcată în alb, cu o rochie care îi evidenția burtica. Internauții n-au putut rezista și au întrebat-o pe actriță, pe contul ei de Instagram, dacă nu cumva e însărcinată pentru prima dată. Evident, întrebările au rămas fără răspuns.

Cele mai recente cadre cu ea

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA