Eva Longoria s-a fotografiat în costum de baie. Este sau nu însărcinată?

După fotografiile recente cu ea pe un yaht, cu o burtă vizibilă și o mulțime de zvonuri că ar fi însărcinată, Eva Longoria s-a decis să spună adevărul. Este sau nu însărcinată? Actrița a luat cu asalt Instagramul, în o mulțime de Insta Stories în costum de baie, pentru a le arăta fanilor că nu este grasă.

Eva se aflăm în vacanță în Hawaii.

Ei bine, diva de 42 de ani se distrează cu multe gustărele într-o vacanță la soare în Honolulu, Hawaii, iar burta care ar fi dat-o de gol se datorează mâncării. Actrița nu este însărcinată, este doar puțin balonată. Joi, ea a dezmințit zvonurile că ar aștepta un copil, provocate de fotografiile care au circulat prin presă încă de la începutul săptămânii. „Am văzut câteva fotografii cu mine foarte grasă pe o barcă. Tot ceea ce vă pot spune este că am mâncat brânză”, a spus Eva râzând.

A dezmințit zvonurile că ar fi gravidă.

Fotografiile surprinse luni au împânzit internetul și au provocat speculații că Eva și soțul său de aproape un an, Jose Baston, așteaptă primul lor copil. „Toată lumea spune că sunt însărcinată, dar nu sunt, aparent am intoleranță la lactoză”, a spus ea în timp ce mergea pe plajă. Pur și simplu a trebuit să spun asta pentru că familia mea mă sună întrebându-mă dacă sunt însărcinată. Da, arăt ca o gravidă, dar era doar o burtă de la brânză, multă brânză în stomac.”

Are burtă pentru că a mâbncat brânză și clătite.

Arătându-le prietenilor virtuali că acum este într-o formă bună, Eva a continuat: „Serios, arătam atât de grasă. Dar știți de ce? Asta se mai întâmplă oamenilor. Toată lumea se balonează. Am dat-o în bară. Astăzi nu mai am burtă.  Așa că aceasta este știrea zilei. Nu sunt însărcinată. Am mâncat multă brânză, clătite și am băut vin…și acum merg să mănânc din nou o clătită”.

Le-a dat replica celor care spuneau că este grasă.

A fost ultima zi în paradis pentru Eva Longoria, înainte ca aceasta să se întoarcă la realitate. Probabil fotografiile apărute la începutul săptămânii au determinat-o să dea o replică și și-a folosit telefonul mobil pentru a motiva burta sa. Eva, fosta Miss Corpus Christi USA 1998, și soțul său au plecat în Hawaii săptămâna trecută pentru a sărbători cea de-a 49-a aniversare a acestuia. Cei doi s-au căsătorit pe 21 mai 2016 în Valle de Bravo, Mexic, după ce au decis să formeze un cuplu în 2013.

Foto: Instagram, Video DailyMail.co.uk

Citește și Eva Longoria este însărcinată? Uite ce burtă are!INAPOI LA PRIMA PAGINA