Eva Longoria și-a învățat lecția. A slăbit și și-a etalat noua siluetă la plajă

Eva Longoria a făcut spectacol pe o plajă din Marbella, Spania. Însoțită de prietene, actrița s-a distrat la soare, iar paparazzi au surprins-o într-o serie de fotografii hot. A purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, combinat cu o cămașă semitransparentă și ochelari de soare cu rame oglindă.

A slăbit și a defilat în costum de baie pe o plajă din Spania.

A fost aspru criticată de fani pentru că se îngrășate, ba mulți dintre ei chiar au spus că ar putea fi gravidă, însă Eva Longoria a avut doar o perioadă în care kilogramale în plus i-au dat bătăi de cap. Ulterior, a fost surprinsă în vacanță, pe un iaht, alături de soțul său, cu o burtă imensă și brațe masive, iar prietenii virtuali s-au  întrebat cum, Eva, foarte fit, a ajuns să arate așa. Acum și-a luat revanșa și s-a expus la plajă, cu picioarele tonifiate și cu fundul bombat, intens lucrat la sala de fitness, chiar dacă nu am putut observa dacă a scăpat definitiv de burta inestetică.

Acum arată excepțional.

Actrița  arătat din nou ca în vremea sa de glorie, un lucru de necontestat, dovadă fiind chiar fotografiile surprinse de paparazzi în timp se bucura de mângâierea soarelui pe plaja Club Beach Playa Padre din Marbella.

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA