Eva Longoria și-a pierdut formele de altădată! Pictorialul dezamăgitor al actriței de 41 de ani!

Când îi pronunțăm numele Evei Longoria ne gândim automat la diva latino care a deținut de câteva ori titlul de cea mai sexy femeie din lume. Acum, însă, pare că au rămas doar amintirile legate de acea titulatură…

De ce spunem asta? Pentru că cele mai recente imagini surprinse pe platoul de fimare al unei reclame ne-o arată pe Eva cu o siluetă mult mai plină decât o știam noi și cu o formă fizică dezamăgitoare.

Așa arată acum!

E drept, am sesizat de mai multe luni că actrița, acum căsătorită cu Jose Anton Baston, nu-și mai pune restricții alimentare, s-a cam retras din atenția publică și se dedică vieții de familie.  Nimic de blamat, de altfel, doar că ne surprinde să vedem că actrița și-ar dori să mai apără în reclame, atâta vreme cât imaginea promovată nu i-ar face cinste.

Eva nu-și mai refuză nimic!

E posibil, însă, ca actrița să le permită celor de la MILK Studio, cei pentru care a pozat, să-i editeze imaginea. De altfel, vedem că aceasta e o deja o practică obișnuită în ceea ce privește pictorialele recent făcute de actrița în vârstă de 41 de ani. Spunem asta pentru că la o simplă vizită pe contul de Instagram al actriței sesizăm cadre fie noua ei siluetă a actriței, fie unele în care Eva are o siluetă perfectă, așa cum a avut până nu demult.

Imaginile pe care le postează ea pe Instagram sunt fie editate, fie vechi

Iar dacă e să intrăm în amănunte în ceea ce privește această ședință foto realizată recent, ar trebui să precizăm că n-o ajută nici ”recuzita”. Costumul de baie în care a pozat Eva n-o avantajează deloc, ci dimpotrivă. Coapsele îi sunt evidențiate, sânii turtiți, iar bronzul fals completează perfect ”tabloul” nereușit!

foto: captură DailyMail.co.uk / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA