Ewan McGregor, de patru ori tată de fete. Cum arată fiica lui cea mare?

Citeste tot despre:

, , ,

Când au trecut anii? Vorbim serios, când a ajuns actorul scoțian la vârsta de 44 de ani și de unde a apărut această fiică a sa, de 20 de ani? Ei bine, actorul nu doar că este căsătorit de 21 de ani cu aceeași femeie, designerul de origine franceză Eve Mavrakis, dar are și patru fiice cu aceasta.

NEW YORK, NY - MARCH 23:  Clara McGregor and actor Ewan McGregor arrive at the screening of Sony Pictures Classics' "Miles Ahead" hosted by The Cinema Society with Ketel One and Robb Report at Metrograph on March 23, 2016 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Clara, fiica cea mare a lui Ewan McGregor
attends the Sony Pictures Classics' "Miles Ahead" after party hosted by The Cinema Society with Ketel One and Robb Report at Metrograph on March 23, 2016 in New York City.
Clara este de profesie fotograf

Ieri seară, Ewan McGregor a fost însoțit de cea mai mare dintre fetele lui, Clara, la premiera din New York a filmului Miles Ahead, în care joacă alături de Don Cheadle.

Ei bine, frumusețea fiicei lui, fotograf de profesie, aproape că a reușit să atragă privirile de la interesanții pantaloni purtați de tatăl Ewan, cu imprimeu tradițional scoțian, completați de actor cu o pereche înaltă de bocani și un sacou negru.

Ewan și Eve au, după cum am mai spus, patru fete: pe Clara, de 20 de ani, pe gemenele Esther și Jamyan, 14 ani, și pe mezina Anouk, de patru ani.

LOS ANGELES, CA - MARCH 05:  Actor Ewan McGregor and his wife Eve Mavrakis arrive at the premiere of CBS Films' "Salmon Fishing In the Yemen" held at Directors Guild Of America on March 5, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Ewan McGregor și soția Eve Mavrakis, în 2012

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA