EXCLUSIV pentru OK: Lidia Buble – „Sunt prea mică să fac pasul cel mare”

Tocmai şi-a lansat un nou videoclip şi am vrut să ştim cât din versurile piesei „Eu voi fi” spun povestea celei ce-o interpretează.

Piesa ta, „Mi-e bine“, a strâns 30 de milioane de vizualizări în 6 luni de la lansare. Pare un record personal…
A mai fost și „Le-am spus si fetelor“, cu peste 37 de milioane de vizualizări, record ca și sigle-ul „Mi-e bine“.

Cât de bine ţi-e acum, Lidia?
Mereu mi-a fost bine, nu doar acum. Am fost și sunt o fire optimistă, zâmbitoare și mereu iubitoare de oameni, așa că, odată cu toate aceste sentimente frumoase, îmi va fi bine mereu.

Cât de mult din viaţa ta o cânţi în versuri?
Sunt piese în care mă regăsesc și piese în care nu. Chiar noul meu single, „Eu voi fi“, vorbește despre viața mea, despre cât de puternică sunt, dar, mai ales, cât de mult pot iubi, ca femeie.

Ştiu că textul de pe „Eu voi fi“ e semnat de Adi Sînă, dar pare să aibă legătură şi cu începutul relaţiei tale cu Răzvan. Cum e?
Nu are legătură cu relația noastră, pentru că piesa a fost compusă acum trei ani.

Cât de des reuşiţi să staţi împreună, dacă tu eşti plecată cu concertele?
Ne facem mereu timp pentru noi. Și, atunci când are Răzvan timp, chiar mă însoțește la concerte.

Aţi fost, de curând, la Roma. Şi, într-un astfel de cadru romantic, parcă totul te îmbie să te gândeşti la căsătorie. Aţi vorbit despre asta?
De fiecare dată când avem timp liber, preferăm să plecăm într-o scurtă vacanță, pentru a ne relaxa și deconecta de tot ce înseamnă „muncă“. Consider că sunt prea mică pentru a face pasul cel mare. Preferăm să ne bucurăm de frumusețea relației noastre.

 

Loading...