Extravaganțe de proapătă mamă. Ce îi așteaptă acasă pe gemenii lui Beyonce?

Beyonce și Jay Z formează unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, ba mai mult, conform topului făcut de Forbes, sunt desemnați primul cuplu din showbiz, în topul listei ca avere. Artiștii în vârstă de 35, respectiv 47 de ani, le-au urat bun venit pe lume gemenilor acum câteva zile, astfel familia Carter s-a mărit cu încă doi membri, pe lângă fetița de 5 ani, Blue Ivy.

Dacă nașterea a fost ținută în secret, iar vedetele au cheltuit sume exorbitante pentru confortul lui Beyonce, dar și pentru securitate și nașterea în siguranță a micuților, se pare că euforia proapeților părinți nu se oprește aici, căci acasă toate lucrurile sunt puse la punct în așteptarea copiilor. Bey și Jay Z nu se dau în lături de la a da cu banii în stânga și în dreapta pentru micuții lor, până la urmă sunt putred de bogați și vor să le ofere gemenilor tot ce-i mai bun. Nu-i de mirare că familia Carter a amenajat pentru copii, se pare că vorbim despre un băiețel și fetiță, o cameră ca-n povești, dotată după ultimele standarde.

Au aranjat pentru gemenii lor o cameră de lux.

Micuții au venit pe lume săptămâna trecută, în mare secret,  într-un spital din Los Angeles, iar Beyonce a fost tratată ca o adevărată zeiță, căci, până la urmă, este una dintre cele mai bogate artiste din lume și a născut pentru a doua oară, de data aceasta gemeni.  Numai anul trecut Bey și soțul său au câștigat 147 de miliaone de dolari din muzică, publicitate și alte afaceri, așa că pruncilor lor li se cuvine ce-i mai scump. Și cum familia se mărește, cei doi soți s-au gândit că este nevoie de o casă mult mai mare, așa că au dat 120 de milioane de dolari pentru o vilă somptuoasă în cartierul Bel Air din LA, dotată cu patru piscine, opt dormitoare și geamuri antiglonț. Beyonce și Jay Z au cheltuit jumătate de milion de dolari pe o cameră pentru nou născuți foarte generoasă: „Bey și Jay au dărâmat un zid dintre două dormitoare pentru a crea o cameră mai mare”, a declarat o sursă. „Vor avea pătuțuri la fel, balansoare și pereți cu un design unic, în valoare de 30.000 de dolari și un sistem audio de 50.000 de dolari.”

Formează cel mai bogat cuplu din showbiz din lume, iar copiii se vor bucura de confortul unei case ca-n povești.

Pe lângă asta, Beyonce a comandat o pictură murală pe tavan în valoare de 20.000 de solari, completată de o serie de stele strălucitoare, practic gemenii bucurându-se de propriul planetariu: Este incredibil. Este o întreagă galaxie în cameră.” Conform Daily Mail, camera va fi mobilată cu dulapuri personalizate, făcute la comandă, un șemineu și propriul cinematograf. 

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA