Extravaganțe în luna de miere. Cum se distrează Pippa Middleton și James Matthews?

Au parte de o lună de miere perfectă, dar și extravagantă. După ce și-au petrecut câteva zile pe o insulă din Polinezia Franceză,  Pippa Middleton și James Matthews au decis să facă cea de-a doua oprire din vacanța lor care a început pe 20 mai. Cei doi, despre nunta cărora s-a scris în toate publicațiile, fiind interns comparată cu căsătoria lui Kate Middleton cu Prințul William, au ajuns de dimineață în Sydney Harbour, zburând la bordul unui hidroavion către un restaurant exclusivit de pe malul râului.

Se bucură în continuare de luna lor de miere.

Sora Ducesei de Cambridge, Pippa, 33 de ani, a fost extrem de chic, cu toate că a aterizat direct pe apă. A fost îmbrăcată într-o superbă rochie în dungi alb cu negru, semnată Kate Spade, în valoare de 464 de lire sterline și cu o pereche de sandale cu platformă, probabil creația designerului spaniol Castaner. Soțul său, în vârstă de 41 de ani, i-a stat tot timpul alături, îmbrăcat din cap până în picioare în albastru, cu o cămașă roz prăfuit, pantofi negri și jeans,, pregătit pentru o zi de distracție la soare.

S-au îmbrăcat casual pentru o zi la un restaurant exclusivist.

 Se pare că Pippa și James nu au fos singuri la masă, ci au fost însoțiți de încă doi prieteni la Cottage Point Inn, un restaurant exclusivist de pe malul râului Hawkesbury din nordul orașului Sydney. Acolo, proaspeții căsătoriți s-au bucurat de trei ore de relaxare cu prietenii lor, iar mai târziu au zburat înapoi la Rose Bay, în același hidroavion de fițe.

Au mers la un restaurant de pe malul râului cu un hidroavion.

Foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA