Familia Kardashian-Jenner: Photoshop vs. operații estetice vs. realitate

Kendall și Kylie Jenner vs. Kim, Kourtney și Kloe Kardashian.

Când vine vorba de perfecțiune fără operații estetice, numai în fotografii mai putem vedea așa ceva. Și cum programele foto de editat sunt din ce în ce mai performante, să ai o imagine de invidiat este acum relativ ușor și la îndemâna oricărei persoane care știe să utilizeze cât de cât Photoshop. În cazul starurilor, dacă veți vedea fotografia dinainte de prelucrare și după, vă veți cruciți. Nici nu vă imaginați câtă muncă stă în spatele unei ipostaze perfecte de revistă!

Cele șase magnifice.

Dacă fotografiile ar coincide cu realitatea, ne-am transforma toate în modele de top, însă lucrurile nu stau chiar așa. Iată că în cazul clanului Kardashian-Jenner vedem o diferență uriașă între fotografiile profesionale, ceea ce distribuie divele pe Instagram , operațiile estetice la care au apelat din dinsperarea de a fi perfecte și fotografiile de paparazzi care le-au surprins în cele mai neplăcute ipostaze și le-au dat în vileag defectele. Isteria transformărilor și a operațiilor estetice a fost atât de mare și molipsitoare, încât chiar și tatăl celor două Jenner a ales să se transforme în femeie și să se opereze până a devenit de nerecunoscut.

Să vedem, așadar, cum cochetează doctorii, tehnologia și machiajul pentru a transforma rățușca cea urâtă într-o părințesă!INAPOI LA PRIMA PAGINA