Familia Prințului Carl Philip al Suediei, în noi fotografii. Prinții sunt adorabili!

La sfârșitul lunii august, Prințesa Sofia și soțul ei, Prințul Carl Philip, au devenit părinți a doua oară. Zilele trecute, cei doi, alături de băieții lor, au făcut o primă ședință foto de familie, în cadrul Vilei Solbacken, acolo unde locuiesc.

Familia lor.

Simpatizanții regali au fost bucuroși să-i vadă pe Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, alături de fii lor, Prințul Alexander și Prințul Gabriel, într-o nouă fotografie oficială. Cei doi au ținut să le mulțumească tuturor pentru urările de bine, sosite odată cu nașterea mezinului familiei. ”Vă mulțumim pentru felicitările primite odată cu nașterea fiului nostru, Prințului Gabriel! Apreciem!”, au scris aceștia, pe Instagram, în dreptul fotografiei postate.

Prințul Gabriel, mezinul lor

Amintim că Prințul Carl Philip a deținut în 1980, timp de șapte luni, titlul de Prinț Moștenitor al Suediei, fiind singurul băiat al Regelui Carl XVI-lea Gustaf al Suediei și-al Reginei Silvia. Din păcate, odată cu intrarea în vigoare a noii Legi a Succesiuni, prin care primul născut moștenește tronul, indiferent de sex, Prințesa Victoria a fost declarată următoarea în linia de succesiune la tronul suedez, după părinții ei. În prezent, Carl Philip este al patrulea în linia de succesiune, după Prințesa Victoria și cei doi copii ai ei.

Moștenitorii tronului suedez


INAPOI LA PRIMA PAGINA