Fără păr o știe toată lumea! Dar nimeni nu bănuiește cum arată actrița, de fapt!

O știm din serialul ”Orange is the new black”, unde intră în pielea personajului „Skinhead” Helen, o prizonieră din închisoarea Litchfield. În serial este, așadar, cheală, potretizând o răufăcătoare. Dar cum arată ea, de fapt, atunci când nu este pe micile ecrane?

Așa apare pe micile ecrane

Ei bine, imaginea reală a actriței, pe nume Francesca Curran, este total diferită față de cea pe care o are în serialul OITNB. De asta ne-am convins uitându-ne prin fotografiile ei de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu activitățile ei din timpul liber.

În cele mai multe imagini, Francesca are o podoabă capilară bogată, ceea ce face ca transformarea ei pentru serialul respectiv să fie de-a dreptul șocantă. E drept că ea folosește acum o perucă și că, înainte de filmarea serialului, a decis să-și tundă părul pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

Folosește o perucă în prezent.

Vorbind despre rolul pe care îl joacă în serialul Orange is the new black, Francesca a declarat că personajul ei e unul intimidant, dar că-n realitatea ea e destul de feminină. ”În viața reală sunt destul de feminină. Îmi place mult make-up-ul, iubesc bijuteriile, etc. Așa că atunci când am renunțat la toate acestea… Prima oară când am făcut asta, am zis ”wow”. Mă priveam în oglindă și eram șocată. Ce diferență”, a declarat Francesca pentru Business Insider nu acum multă vreme.

Așa arată ea, de fapt, în realitate. Fără perucă sau make-up-ul din serial, cu părul ei natural.

Actrița în vârstă de 24 de ani a vorbit și despre următorul sezon al serialului, dezvăluind că vom avea parte de și mai multă acțiune și că personajul ei se va bucura de o expunere mai mare. „Am făcut antrenamente de lupte, și a fost, pentru mine, cea mai nebună experiență , căci exista acest băiat, Greg, care ne arăta cum să facem sărituri periculoase și să lovim ziduri și alte astfel de lucruri. Partea amuzantă e că în timp ce unele fete au nevoie de cascadori, eu o să-mi fac cascadoriile singură, căci au încredere în mine, din nu știu ce motiv.”, a povestit actrița.

Francesca e și model, atunci când nu filmează la serialul care a făcut-o celebră


INAPOI LA PRIMA PAGINA