Femeile din viața lui Antonio Banderas

Printre rolurile de început ale lui Banderas a fost rolul din pelicula „Tha Mambo Kings” (1992) și rolul secundar din filmul câștigător de premiu Oscar, ”Philadelphia” (1993). Ulterior, a fost ales să joace în rol principal în pelicula ”Desperados” (1995) și alături de Madonna în ”Evita”. De aici, drumul spre succes a fost o certitudine. Devenit un adevărat star, în jurul actorului s-a iscat o adevărată isterie, cărora puține femei îi rezistau. Însă, el a știut ce vrea de la început, de aceea de-a lungul timpului nu a fost văzut în compania prea multor femei. L-am cataloga pe Banderas chiar drept un bărbat adept al relațiilor de durată, lucru destul de rar în cetatea filmului. Haideți să aflăm, totuși, care au fost femeile din viața lui Antonio Banderas!

Femeile din viața lui Antonio Banderas: Ana Leza (1987 – 1996)

Antonio și Ana s-au cunoscut în Madrid, prin intermediul unui prieten comun, care le dăduse întâlnire amândurora într-un bar, în februarie 1987. S-a dovedit a fi dragoste la prima vedere, căci cinci luni mai târziu, mai precis pe 27 iulie 1987, cei doi s-au căsătorit în biserica Sfântul Nicolae din Madrid.

Căsnicia lor a durat până în 1996, când Antonio a dorit să divorțeze pentru a avea o relația cu Melanie Griffith. Astfel, la începutul anului 1996 divorțul celor doi s-a pronunțat, însă relația lor se încheiase cu un an în urmă, când Banderas s-a îndrăgostit iremediabil de Melanie.

Femeile din viața lui Antonio Banderas: Melanie Griffith (1996 – 2014)

Antonio Banderas, Melanie Griffith arriving at Midnight In Paris screening and the Opening Ceremony at the Palais des Festivals during the 64th Cannes Film Festival in Cannes, France on May 11, 2011. Photo by ABACAPRESS.COM
Cannes, 2011

Antonio și Melanie s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei ”Two Much”, în mai 1995. Deși Antonio era căsătorit, atracția dintre ei i-au făcut să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt, ducând la destrămarea mariajului lui cu Ana Leza.

Antonio și Melanie s-au căsătorit în mai 1996, Melanie fiind deja însărcinată cu Stella, primul și singurul copil al lui Antonio. În luna septembrie a aceluiași an, Melanie a adus-o pe lume pe Stella.

În anul 2000, cuplul a început să întâmpine primele probleme maritale serioase, când Melanie este nevoită să se interneze într-o clinică de reabilitare, după ce devenise dependentă de calmante.

În 2014, Melanie Griffith intentează actele de divorț, punând capăt mariajului cu Antonio Banderas.

Femeile din viața lui Antonio Banderas: Angelina Jolie în 2000 (zvon)

Fix în perioada în care Melanie a stat timp de trei luni într-o clinică de reabilitare, a apărut zvonul potrivit căruia Antonio și Angelina Jolie, cu care filma la ”Original Sin”, au o relație. Cu toate acestea, această informație nu a fost confirmată sau infirmată de niciunul dintre cei doi actori celebri.

Femeile din viața lui Antonio Banderas: Sharon Stone în 2014 (zvon)

Au fost prieteni de foarte mulți ani, așa că nu le-a fost greu să depășească granița. Cel puțin asta spun anumite guri rele, care i-au văzut pe cei doi petrecând de mama focului împreună, la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărțit de soția sa, Melanie Griffith. Nici această presupusă relație nu a fost confirmată.

Femeile din viața lui Antonio Banderas: Nicole Kimpel (2014 – prezent)

"Sicario" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival

Și-au început povestea de dragoste în vara anului trecut, fiind surprinși pentru prima dată la cinema din Barcelona. „Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău. Am fost căsătorit cu două actriţe şi am văzut că acest lucru poate naşte unele probleme. Încerc să văd unde mă duce acest nou drum, dar o fac cu precauţie, cu răbdare, fără să mă grăbesc, preţuind fiecare moment”, declara pe la începutul relației Antonio.

Acum, Antonio nu mai are nicio restricție, și își arată iubirea față de iubita de doar 34 de ani oricând simte nevoia. De curând, cei doi au fost surprinși în vacanță în Ischia (Italia).INAPOI LA PRIMA PAGINA