Fergie, demență și psihoză din cauza consumului de amfetamină

Citeste tot despre:

, , ,

Are o carieră solidă în muzică și, până nu demult, o familie fericită și unită. Din păcate, despărțirea de Josh Duhamel, de acum câteva luni, a făcut-o pe Fergie să-și reevalueze viața, gândindu-se la cum a urcat pe scenă, cum a scăpat de dependența de droguri, dar și cum a devenit mama unui băiețel care îi seamănă perfect.

Fergie, la un eveniment de zilele trecute

Fergie a vorbit într-un interviu recent despre dependența de droguri cu care s-a confruntat la începuturile în muzică, dar și despre viața de după despărțirea de Josh Duhamel, partenerul ei din ultimii 13 ani. Amintindu-și de succesul cu trupa „Black Eyed Peas”, dar și despre vremurile de dinaintea succesului, Fergie (42) a recunoscut că, pe atunci, prezenta simptomele unei psihoze puternice și a unei demențe, cauzate de dependența ei de amfetamină. ”Când ”intram în transă”, sufeream de psihoză și demență induse pe cale chimică”, a declarat Fergie.

Familia ei, până nu demult

Artista, pe numele ei real Stacey Ann Ferguson, a continuat șirul dezvăluirilor: ”Practic, halucinam în orice moment al zilei. Mi-a luat un an pentru a scăpa de acele chimice din creierul meu și să nu mai văd diverse lucruri. (…) De regulă, stăteam pur și simplu și vedeam lucruri banale, precum o albină sau un fluturaș. Treaba cu drogurile a fost extraordinar de amuzantă, până nu a mai fost. Dar știi ceva, sunt recunoscătoare că s-a întâmplat așa. Pentru că de acolo vine puterea, credința și speranța mea în lucruri mai bune”.

Black Eyed Peas

Vorbind despre separarea de Josh Duhamel, Fergie a recunoscut că a depus actele de divorț pentru ca băiețelul ei să nu crească în incertitudine sau minciună. ”Tocmai am lansat primul meu album solo în 11 ani și mă ocup de promovarea lui acum. Așa că se întâmplă multe lucruri în prezent. De aceea, am și pus piciorul în prag și am anunțat despărțirea înainte de a fi lansat albumul: să ne asigurăm că suntem stabili pentru băiețelul nostru. Îi mulțumesc Domnului pentru FaceTime. Atât eu, cât și Josh lucrăm full-time acum. Dacă ești un părinte care lucrează full-time, știi ce spun acum. Devine foarte greu și obosești, dar noi încercăm din greu să ne asigurăm că băiețelul nostru nu simte altceva în jurul său decât iubire.”, a mai declarat artista.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA