Fergie, show erotic pe scenă, după anunțul divorțului de Josh Duhamel

Citeste tot despre:

, , ,

Nu că am vrea să insinuăm că Fergie îi face în ciudă lui Josh Duhamel, dar cu siguranță show-ul pus în scenă la cel mai concert al său a ajuns și la urechile viitorului fost soț. Căci da, Fergie a fost extrem de senzuală și a făcut un spectacol nemaivăzut.

Fergie, la cel mai recent concert

A anunțat că e despărțită de tatăl copilului ei de la începutul acestui an și că au rămas în relații foarte bune, motiv pentru care nu are de ce să-și petreacă timpul plângând și suspinând. Nu, Fergie are o altă metodă de a face față acestui divorț. Ea se concentrează pe cariera artistică și vrea să demonstreze că e în continuare una dintre cele mai sexy, dar și talentate cântărețe actuale.

De exemplu, la cel mai recent concert al său, cel din Rio de Janeiro, Fergie le-a oferit celor prezenți un spectacol de zile mari. În vârstă de 42 de ani, cântăreața a urcat pe scenă într-un body extrem de sexy, care-i punea în evidență formele voluptuoase și apetisante, și pe care l-a accesorizat cu niște cizme înalte, la fel de incitante.

Mai mult de atât, coregrafia care a însoțit interpretarea a fost una deosebită, pusă la cale chiar de talentata artistă, care a reușit să-i țină cu gura căscată pe toți cei prezenți. Haideți să vedem și noi câteva momente inedite din spectacolul ei din Rio de Janeiro!

#sunday baphonico #sodelicious para vc #baby #fergie #rockinrio2017 #rio #brazil

A post shared by Breda (@bredabahia) onINAPOI LA PRIMA PAGINA