Fericire mare! Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au devenit bunici

După ce au sărbătorit cea de-a 101 aniversare a marelui Kirk Douglas, tatăl actorului Michael Douglas și socrul lui Catherine Zeta-Jones, o altă veste minunată aduce fericire în familia starurilor. Michael (73) și mai tânăra sa soție, Catherine, 48, au devenit în mod oficial bunici.

Au împreună doi copii superbi, pe frumoasa Carys Zeta Douglas în vârstă de 14 ani și un băiat de 17 ani, Dylan Michael Douglas, dar nu ei sunt cei care au adus pe lume încă un moștenitor în marea familie Douglas. Este vorba de fiul cel mare al lui Michael, din căsătoria anterioară cu Diandra Luker, mai exact de Cameron Douglas în vârstă de 39 de ani. A avut probleme cu justiția și chiar a făcut închisoare timp de 7 ani din cauza drogurilor, iar anul trecut a fost eliberat, viața sa schimbându-se radical.  A ales un mod de viață sănătos, iar el și iubita sa, instructorul de yoga Viviane Thibes, au devenit acum părinți.

Kirk Douglas este oficial străbunic la 101 ani, iar Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt pentru prima oară bunici. „Astăzi, aprecierea mea pentru mamele din întreaga lume a atins noi culmi … astăzi am luat parte la un miracol, deoarece fetița mea a venit pe lume într-un mod frumos, prin intermediul unui războinic Amazon … Sunt atât de mândru de tine”, a scris proaspătul tătic Cameron pe Instagram la o fotografie în care iubita sa stătea în poziție lotus, cu burtica de vedere. Dacă sexul bebelușului a fost dezvăluit, fiind vorba de o fetiță, Cameron nu a împărtășit cu prietenii virtuali numele primului său copil.

Foto: Instagram, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA