Fetele lui Jamie Oliver, adevărate domnișoare. Ce mari și frumoase s-au făcut!

El este  probabil cel mai popular bucătar din lume care promovează mâncarea sănătoasă și un tată erou. Are cinci copii și o soție superbă, iar atunci când nu e în bucătărie, scrie cărți sau își petrece timpul în familie.

Așa arăta familia lor acum 2 ani.

Este în topul celor mai bogați britanici, datorită cărților sale care s-au vândut ca pâinea caldă, și trăiește viața la maxim, înconjurat de cei dragi. Anul trecut a devenit tătic pentru a cincea oară, dar, pe lângă faptul că schimbă scutece și încălzește lăptic în biberoane, Jamie are  de-a face și cu problemele fetelor sale care au devenit adolescente.

Au crescut foarte mult în ultimul an și s-au schimbat enorm, de vină fiind și pubertatea. Poppy ( 15 ani) și Daisy ( 14 ani), cei mai mari copii ai lui Oliver sunt domnișoare în toată regula, iar mândru bucătar a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie în care apar cele două, alături Jools și de mezinul familiei, River. Poppy și Daisy aproape că au ajuns-o pe mama lor în înălțime și sunt extrem de moderne, cu ochelari de soare chic, pregătite pentru o zi de vară. „Nu-mi vine să cred că fetele mele sunt aproape la fel de înalte ca mama lor! Și băiețelul meu este tot un zâmbet, atâta timp cât este hrănit la timp … Nimic mai bun decât timpul petrecut în familie. Să aveți o zi minunată”, a scris Jamie la fotografia cu cei patru membri ai familiei sale.

Jamie împreunî cu fiul Buddy și fiica Petal.

Jamie Oliver și soția sa, fotomodelul Juliette North, sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună 5 copii. Din poza cu pricina lipsesc însă Petal, fiica de 8 ani a cuplului și Buddy, în vârstă de 6 ani.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA