Fetița aceasta s-a transformat în cea mai sexy roșcată de la Hollywood. Toată lumea o știe!

Citeste tot despre:

,

A avut un start destul de târziu la Hollywood, apărând, pe micile ecrane, în roluri minore, de-abia în 2004. Totuși, în scurt timp, actrița a devenit una dintre cele mai iubite și talentate vedete de la Hollywood! Acum are un Glob de Aur pentru rolul din pelicula ”Zero Dark Thirty” și două nominalizări la premiile Oscar, una pentru un rol secundar în ”The Help”, și una pentru un rol principal în ”Zero Dark Thirty”.

În copilărie era o fetiță timidă

S-a născut într-un orășel micuț de lângă Sonoma, California. Tatăl ei biologic este un rockerul Michael Monasterior, însă acesta n-a recunoscut-o nicicând ca fiica sa, actrița fiind crescută de mama sa, Jerry Renee Hastey (născută Chastain) și de soțul ei, Michael, un pompier. Vorbind despre tatăl ei vitreg, actrița a declarat dintotdeauna că el este unul dintre cele mai minunate persoane pe care le-a cunoscut.

Vedeta a apărut pe scenă, prima oară, în 1998, în producția ”Romeo and Juliet”, a teatrului  Works. Acest rol a adus-o mai aproape de visul său, acela de a deveni actriță. A dat o probă la Julliard School, din New York, și a fost acceptată. În 2003, a absolvit cursurile școlii, având o diplomă în Arte Speciale. În 2014, actrița a primit primele ei roluri televizate și a ajuns unde este astăzi.

E vorba de Jessica Chastain

Ați recunoscut-o din descriere? Dacă nu, aflați că e vorba despre Jessica Chastain! Actrița în vârstă de 40 de ani este acum una dintre cele mai cunoscute staruri hollywoodiene, având peste 40 dede producții cinematografice care-i poartă numele.

Jessica Chastain

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA