Fetița Andei Adam împlinește doi ani. Iată ce petrecere i-a organizat artista!

Citeste tot despre:

, ,

Anda Adam își aniversează săptămâna aceasta fetița. Micuța Evelin împlinește joi, 30 noiembrie, doi ani și a avut deja prima mini-petrecere de ziua ei. Împreună cu mama ei, a petrecut câteva ore de neuitat în parcul de distracții Zorky’s Planet din AFI Cotroceni.

Anda Adam și fiica sa, Evelin

Acolo Evelin s-a bucurat de toate atracțiile potrivite vârstei sale. S-a dat în trenulețul colorat, luminat cu multe beculețe, a urcat la volanul unei mașinuțe decapotabile care simulează o călătorie ca în filme, pentru ca apoi să se urce într-un autobuz cu etaj, precum cele din Londra, și să se bucure de toate dotările tehnice de la bord.

Dezinvoltă din fire și impresionată de tot ce a văzut în parcul de distracții din mall, Evelin a dorit să descopere și jocurile destinate copiilor mai mari. Astfel, s-a jucat la masa de hochei Hello Kitty, la simulatorul de fotbal 4D și le-a venit de hac rechinilor neastâmpărați cu ajutorul ciocanului din burete.

Apoi, micuța Evelion a fugit direct în marea de mingi colorate de cauciuc din zona de joacă și s-a cocoțat în labirintul supraetajat pentru ca în final sa coboare, gângurind de bucurie, pe tobogan.

La rândul ei, Anda Adam nu este la prima experiență în Zorky’s Planet. Artista a mai fost prezentă în parcul de distracții, înainte  de a deveni mamă, bucurându-se de atracțiile destinate celor mai mari. Printre acestea, și singurul roller coaster indoor din România, cel în care s-au aventurat multe vedete de-a lungul timpului, printre care și Corina, Andreea Marin, cei din La La Band, Sore, Adela Popescu, Ellie White, Anca Serea, Alex Velea sau Adelina Pestrițu.INAPOI LA PRIMA PAGINA