Fetița lui Ben Stiller nu mai arată deloc așa! Iată-i transformarea!

Parcă mai ieri era o fetiță drăgălașă, bucălată și plictisită la meciul The Knicks, la care părinții ei faimoși, Ben Stiller și Christine Taylor, o târau prin 2011.

În urmă cu șase ani, Ella și celebrul ei tată, actorul Ben Stiller!

Ei bine, că vrem să recunoaștem sau că nu, aceste vremuri sunt de mult trecute, iar Ella, pe numele ei complet Ella Olivia Stiller, este acum o adolescentă de 15 ani. O adolescentă care nu mai e plictisită de evenimentele la care părinții ei trebuie să fie prezenți, ba chiar îi însoțește cu zâmbetul pe buze.

Așa s-a întâmplat, ieri, pe când Ben Stiller și Christine Taylor s-au prezentat pe covorul roșu însoțiți de tânără adolescentă, la premiera musicalului de pe Broadway, ”Groundhog Day”. Și trebuie să recunoaștem că era cât pe ce să nu o identificăm pe Ella, căci aceasta este complet schimbată de la ultima apariție în public.

Ella, la 15 ani.

În vârstă de 15 ani, acum Ella pare o copie fidelă a celebrului ei tată, moștenindu-i gropițele din obraji și culoarea deschisă a ochilor. Cât despre ținuta ei de la acest eveniment, Ella n-a dat greș, mergând pentru un outfit potrivit pentru vârsta ei, într-o culoare îndrăzneață, la care a potrivit o pereche de sandale cu toc, negre. Ne place!

Portret de familie.

Și Christine, cea cu care Ben Stiller este căsătorit de 17 ani, a făcut o impresie bună la acest eveniment, purtând o rochie vaporoasă, înflorată, care i-a venit perfect.

foto: Getty Images / SplashNews

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA