Fetița Serenei Williams are cont pe Instagram. Cele mai simpatice fotografii cu fiica tenismenei!

Serena William plănuiește să o facă vedetă pe internet pe fiica sa în vârstă de doar două săptămâni, așa că i-a făcut propriul său cont de Instagram. Micuța pe nume Alexis Olympia Ohanian este, probabil, cel mai mic utilizator al acestei rețele de socializare, chiar dacă mama sa se ocupă îndeaproape de a popula contul cu cele mai simaptice fotografii din viața de bebeluș. 

Ea este cea mai mică vedetă de pe Instagram.

Acum este foarte probabil ca fiica tenismenei să devină mai populară ca mama sa, căci la doar câteva zile de la înființarea contului, are peste 45 de mii de urmăritori. Mama mândră i-a făcut deja două fotografii haioase micuței Alexis, îmbrăcată într-un body cu mesajul: „Puternică și inteligentă ca mama mea”, sau în altă fotografie, într-o ipostază de gânditoare.

Biceps 💪🏾

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Fanii Serenei au adorat fotografiile cu fiica Serenei și a logonicului său, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit. Micuța s-a născut pe 1 septembrie și și-a făcut debutul pe Insagram miercuri, cu o fotografie care a strâns peste 20 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Thinking about mommy and daddy 🏃🏿‍♀️👨🏻‍💻

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA