Fiica cea mare a lui Boris Becker este un manechin promițător

Citeste tot despre:

, , ,

Despre viața de familie a fostului campion la tenis știm puține lucruri spre deloc. Aflat la a doua căsătorie și tatăl a patru copii, neamțul de 49 de ani a avut, în tinerețe, partea lui de aventuri care s-au lăsat cu urmări. Copii din flori, mai exact.

Noroc că acești copii au fost, până la urmă, recunoscuți de fostul tenisman.

Anna Ermakova și mama sa, Angela

Este cazul fiicei sale celei mari, Anna Ermakova, în vârstă de 17 ani, care a fost concepută în cel mai straniu loc. Un restaurant londonez, acolo unde Boris a ieșit la băut după ce a pierdut un meci de tenis în cadrul turneului de la Wimbledon și a întâlnit-o pe rusoaica Angela Ermakova, cu care a făcut sex în incinta localului. Aventura a avut loc în 1999, iar Boris a recunoscut paternitatea copilului doi ani mai târziu.

E bine, anii au trecut, Anna a moștenit ce-i mai bun de la ambii ei părinți (tatăl blond și mama de culoare) și promite să-și construiască o carieră în lumea modei. Cel mai recent, fiica adolescentă a lui Becker a postat pe social media o poză dintr-un shooting recent, în care aceasta poartă o rochie couture semnată de Michel Mayer.

La rândul său, tatăl Boris s-a declarat foarte mândru de fructul aventurii sale de-o noapte, mărturisind recent: „Fiica mea, Anna, este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață. Sunt foarte mândru de ea.”

Pe lângă Anna, germanul mai are trei fii, pe Elias, Noah și Amadeus, proveniți din cele două mariaje ale sale, cu Barbara Becker și cu Lily Becker, soția lui actuală.INAPOI LA PRIMA PAGINA