Fiica cea mare a lui Jennifer Garner seamănă leit cu mama sa

Jennifer Garner esta acea mămică celebră la Hollywood care parcă nu îmbătrânește. Are 45 de ani, 3 copii și a trecut prin două divorțuri, ultimul fiind de tatăl copiiilor ei, Ben Affleck și, cu toate acestea, chipul ei arată la fel de bine ca în tinerețe.

Jennifer Aniston în urmă cu mai bine de 10 ani.

Și nu este singura norocoasă din familie, căci cele două fetițe, dar și băiatul său, îi seamănă mult, atât de mult, încât putem spune că fata cea mare, Violet (11), este leită mama sa. Cele două sunt mai mereu surprinse împreună pe stradă și nu am putut trece cu vederea faptul că fata, care se îndreaptă spre vârsta adolescenței, este identică cu Jennifer Garner în primii săi ani de carieră. Același zâmbet, aceeași formă a feței, aceeași ochi, culoarea părului identică, probabil că și la înâlțime vor fi egale, căci Violet este foarte dezvoltată, dar încă se află în plină creștere.

Alături de Violet (11) și Samuel (5).

Chiar dacă nu s-au mai înțeles, Jennifer Garner și Ben Affleck au trei realizări formidabile, 3 copii superbi care au luat tot ceea ce este mai bun de la celebrii lor părinți, în materie de moștenire genetică. Blondă, înaltă și cu aceeași constituție fizică ca mama sa, Violet se transformă într-o mare frumusețe. Nu ne-a mira ca în scurt timp abia să le mai putem deosebi pe cele două, așa cum se întâmplă în cazul actriței Reese Witherspoon și a fiicei sale, Ava (18).

Foto: Getty Images, Hepta

 INAPOI LA PRIMA PAGINA