Fiica cea mică a lui Donald Trump, admisă la facultate. Unde va studia Tiffany?

Un alt membru al familiei Trump și-a făcut bagajele pentru Washington D.C. Fiica președintelui american Donald Trump și-a fostei sale soții, Marla Maples, Tiffany Trump, urmează să plece la facultate în toamna aceasta.

Tiffany Trump va merge la Facultatea de Drept, din toamnă

Potrivit presei internaționale, Tiffany Trump va urma, din toamnă, cursurile Facultății de Drept, din cadrul Universității Georgetown. De altfel, nu este singurul copil al lui Donald care a fost admis aici, Eric Trump, fratele vitreg al lui Tiffany, s-a specializat în finanțe și management tot la această universitate, absolvind în 2006.

Eric Trump a fost primul care a felicitat-o pe Tiffany Trump

Tocmai de aceea, Eric a fost printre primii care au felicitat-o pe Tifanny. ”Sunt atât de mândru de Tiffany. Universitatea Georgetown este o școala cu adevărat bună, iar ea o să iubească să petreacă timpul în Washington D.C.”, a declarat, pentru DailyMail, fratele tinerei de 23 de ani.

Anul trecut, la absolvire

Tiffany a absolvit, anul trecut, cursurile Unversității din Pennsylvania, fiind specializată în sociologie și studii urbane. La ceremonia de absolvire, Tiffany a venit însoțită de sora ei mai mare, Ivanka Trump, părinții ei și mama ei vitregă, Melania Trump.

foto: getty / arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA