Fiica Evei Longoria din „Neveste Disperate” este de nerecunoscut. Cum arată la 16 ani!

Ea a devenit celebră în urmă cu mai mult de un deceniu, când apărea pentru prima dată pe ecrane în rolul fiicei Gabriellei Solis și a lui Carlos Solis din „Neveste Disperate”, micuța Juanita Solis. Este una dintre cele mai simpatice fetițe de pe micile ecrane, iar acum, la mai bine de la 5 ani de la ultimul episod al celebrei serii în care a jucat Eva Longoria, fiica sa din serial este de nerecunoscut.

Așa arăpta în 2001, alături de mama sa din serial, Eva Longoria.

Pe 28 decembrie, Madison De La Garza va împlini 16 ani, dar ieri, prietenii și familia au sărbătorit-o în avans cu o petrecere de vis. Ei bine, de la încheierea filmărilor pentru ultimul sezon, mai exact de acum 5 ani, micuța Juanita interpretată de Madison De La Garza s-a schimbat extraordinar de mult.

A împlinit 16 ani.

Beautiful #madisondelagarza #maddelagarza #madisonsweet16

A post shared by kat (@madsbinstock) on

S-a transformat dintr-un copil într-o domnișoară în toată regula. Dacă pe plan profesional nu a avansat prea mult, căci rolul Juanitei încă este emblematic pentru cariera ei, se pare că în ceea ce privește fizicul s-au petrecut schimbări importante în bine. S-a dezvoltat fizic foarte mult, chiar dacă kilogramele în plus par să-i dea bătăi de cap și acum.

Alături de sora sa vitregă, Demi Lovato.

She's literally a queen! @maddelagarza #madisondelagarza #maddelagarza #madisonsweet16

A post shared by kat (@madsbinstock) on

Mai mult, are o soră celebră care i-a fost alături și ea la aniversarea celor 16 ani de viață. Este vorba de sora vitregă, cântăreața Demi Lovato, în a cărei filmulețe de pe Instagram Madison apare îmbrăcată într-o rochie albă, cu o coroniță pe cap, dansând și suflând în lumânările de pe tort.

@maddelagarza #madisondelagarza #maddelagarza #madisonsweet16

A post shared by kat (@madsbinstock) on

@loganbinstock @maddelagarza Werk! #madisondelagarza #maddelagarza #madisonsweet16

A post shared by kat (@madsbinstock) on

Foto: Arhiva OK!, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA