Fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper a crescut și este o frumusețe de copil

A venit pe lume în primăvară pentru a-i face părinți pentru prima oară pe rusoaica Irina Shayk și pe partenerul său de viață, actorul Bradley Cooper. Rodul iubirii lor a adus și mai multă dragoste în cuplu începând cu 21 martie, iar de atunci cei doi părinți au tot fost surprinși de paparazzi de mai multe ori la plimbare cu micuța lor pe care o purtau fie în cărucior, fie în port bebe sau în brațe.

Alături de bona familiei.

Au trecut 9 luni de când Irina Shayk și Bradley Cooper i-au urat bun venit pe lume primului lor copil, iar acum este din ce în ce mai evident că Lea De Seine a luat tot ce e mai bun din trăsăturile fizice ale părinților ei. Din fotografiile în care bebelușul este purtat în brațe de bona familiei, în timp ce mama Irina Shayk merge alături, putem vedea cât de frumușică este mezina familiei. Îmbrăcată într-un pulover roșu aprins și cu o pereche de pantaloni bleumarin, blondina Lea de Seine pare că seamănă destul de mult cu tăticul său celebru la Hollywood, Bradley, cu pîrul blond și ochii albaștri.

Micuța Lea de Seine a crescut și este din ce în ce mai simpatică.

Irina Shayk a revenit la silueta de invidiat imediat după ce a născut, iar ieri a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica purtând un trening negru, botine albe cu toc cui și un inel de logodnă pe deget, același pe care nu îl mai jos din decembrie 2016. Până acum, ea și partenerul său, Bradley Cooper, nu au confirmat o viitoare căsătorie.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA