Fiica lui Demi Moore, Rumer, editată în Photoshop prea mult!

Rummer Willis și surorile sale, Scout și Tallulah, au realizat o ședință inedită pentru revista ”Vanity Fair”, de care, însă, nu sunt chiar mândre. Și asta pentru că, spun ele, imaginea lor a fost vizibil alterată.

Mark Williams și Sara Hirakawa sunt fotografii cu care fiicele lui Demi Moore au lucrat pentru ședința foto Vanity Fair. Din păcate, Rumer nu a fost deloc mulțumită de munca pe care au depus-o cei doi fotografi, acuzându-i că i-au editat prea mult imaginea. Aceasta insistă că ea își dorește să fie percepută așa cum e, și că nu vrea să fie înfrumusețată în vreun program de editare.

poza rumer
Una dintre fotografiile făcute de cele trei surori pentru Vanity Fair

”Fotograful mi-a editat fața pentru a-mi face bărbia mai mică, iar mie mi se pare foarte ofensator ca cineva să-ți schimbe înfățișarea atât de drastic. Îmi place cum arăt și nu sunt de acord cu cineva care ar încerca să-mi schimbe imaginea într-o fotografie. Fie că o recunosc sau nu, e un  mod de a jigni, iar eu nu accept asta”, a scris Rumer pe Instagram la descrierea unei fotografii din respectiva ședință foto.

rumer
Rumer postează adesea pe contul ei de Instagram selfie-uri în care apare nemachiată

Reacția lui Rumer nu i-a lăsat indiferenți pe cei doi fotografi, care au explicat ulterior că schimbarea se datorează unghiulației fotografiei, dar și unor modificări făcute pentru a ”corecta” micile greșeli la fotografiere, nicidecum înfățișarea personajelor. ”Nu am încercat în niciun caz să schimb modul în care arată natural. Intenția noastră a fost să surprindem legătura dintre Rumer și surorile sale. Ne întristează faptul că Rumer se simte ofensată și sperăm că înțelege că nu am avut niciodată intenția de a-i altera imaginea”, s-au justificat fotografii.

foto: instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA