Fiica lui Heidi Klum, abandonată de tatăl ei natural

Înainte de Seal, a fost Flavio Briatore în viața lui Heidi Klum. Se întâmpla prin 2003 când, timp de câteva luni, fostul manager al echipei Renault (Formula 1) s-a distrat și s-a iubit cu nemțoiaca în toată lumea – lăsând-o însărcinată, însă, chiar cu puțin timp înainte să se despartă.

Heidi Klum și trei dintre copiii ei
Heidi Klum și trei dintre copiii ei

Vorbim de primul copil al lui Heidi, o fetiță pe nume Leni , de care Flavio nu prea a vrut să audă anii aceștia. “E greu să duci dorul unui copil pe care nu-l vezi niciodată”, a comentat afaceristul italian de 66 de ani, pentru publicația Il Corriere della Sera. Cu toate că soțul Seal, cu care Heidi are 3 copii naturali, a adoptat-o oficial și a crescut-o ca pe propria fetiță, Leni avea nevoie și de tatăl ei natural. “Leni e fiica mea naturală, dar toți trei am fost de acord că era mai logic ca Seal să o adopte, pentru că un copil are nevoie să crească într-o familie”, a continuat el.

Flavio Briatore
Flavio Briatore

Momentan, milionarul este căsătorit cu Elisabetta Gregoraci, cu care are un fiu de 6 ani, și susține că fetița lui nu a fost abandonată… de el. “Eu cu Heidi și cu Seal am dezvoltat o relație incredibilă. Și e greu să duci dorul unui copil pe care nu-l vezi niciodată. Dar știu că Leni nu e un copil abandonat. Leni face parte din familia lui Seal, iar Nathan din a mea”, a declarat el tăios despre diferența dintre fata lui cu Heidi și băiatul său de 6 ani cu soția sa…

Heidi Klum și Leni
Heidi Klum și Leni

Deși micuța Helene obișnuia să vorbească cu tatăl ei natural la telefon 2 ore pe zi, “n-a fost de ajuns”, a adăugat Briatore, lăsând-o în final în grija totală a mamei sale celebre și a fostului ei soț. Ce ne bucură este că micuța de 12 ani se înțelege foarte bine cu frații ei vitregi și a crescut foarte frumos, care promite multe. Blondă, dar cu ochii albaștri, fiica lui Heidi este pur și simplu superbă – mai ales când se îmbracă la fel de stylish precum mama ei.

Heidi Klum Out In NYC With Her Children

Și, chiar dacă tatăl ei natural a admis că nu mai are niciun fel de relație cu ea, Leni are doi părinți care au grijă de ea, chiar dacă sunt divorțați. Heidi și Seal au divorțat în 2015, dar au rămas buni prieteni de dragul copiilor și a relației de aproape 10 ani. În prezent, modelul german de 43 de ani se iubește cu Vito Schnabel, care chiar astăzi împlinește 30 de ani.

FOTO HEPTAINAPOI LA PRIMA PAGINA