Fiica lui Kurt Cobain, rupe tăcerea: „Am luat decizia de a împărtăși sentimentele mele despre ceva atât de intim”

Tatăl ei, membru al trupei Nirvana, Kurt Cobain, și-a găsit sfârșitul la vârsta de 28 de ani, fiind găsit împușcat în cap în reședința lui din Seattle. A avut o viață controversată din care consumul excesiv de substanțe interzie nu a lipsit, iar fiica lui și a a nonconformistei Courtney Love pare că le călca pe urme părinților săi în ceea ce privește viciile.

A eșuat lamentabil pe plan muzical, la 25 de ani a trecut prin primul său divorț, la doar șase luni de la căsătoria cu muzicianul Isaiah Silva, și s-a schimbat dramatic pe parcursul ultimilor ani. Frances Bean Cobain arată diferit și asta datorită bisturiului, dar și starea ei de spirit este mult mai bună după ce a renunțat la dependențe. Viața ei pare să meargă acum pe un făgaș bun, împărtășind cu prietenii virtuali un moment important pentru ea – doi ani de când se luptă cu dependențele într-un mod discret.

Modelul în vârstă de 25 de ani a scris pe Instagram marți seara că sărbătorește doi ani de când a început recuperarea și și-a motivat decizia de a alege o viață privată în Oahu, Hawaii. Tânăra a declarat că a luat această hotărâre în mod deliberat, de a-și ține dependențele departe de ochii publicului „de frică să nu fie judecată”, la mai bine de 23 de ani de când tatăl său a murit în timp ce ducea o bătălie cu dependența de droguri.

Courtney Love Cobain și fiica sa, Frances.

Este o decizie interesantă și calidoscopică de a împărtăși sentimentele mele despre ceva atât de intim pe un site de socializare. Este o bătălie zilnică pentru a înfrunta toate lucrurile inconfortabile, tragice și dureroare care s-au întâmplat vreodată sau se vor petrece. Autodistrugerea și consumul de subtanțe toxice și eliberarea de durere sunt mult mai ușor de suportat acum. Fără îndoială, pentru mine și pentru cei care mă înconjoară, este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.”

Totuși, modelul nu a speficiat despre ce fel de dependență este vorba, dar a mărturisit că își dorește să adopte un stil de viață mult mai sănătos și să se axeze pe stabilitatea emoțională. „Modul în care ne tratăm corpurile  se corelează direct cu felul în care ne tratăm sufletele. Totul este interconectat. Așa trebuie să fie. Așa că astăzi voi sărbători sănătatea mea interioară și abundența fericirii, recunoștinței, conștientizării, compasiunii, empatiei, puterii, fricii, pierderii, înțelepciunii, păcii și a nenumăratelor alte emoții pe care le simt în mod constant.

Frances a recunoscut că sobrietatea nu a fost calea cea mai ușoară, dar a fost cea mai bună pentru ea și pentru cei din jurul ei. De altfel, Cobain nu este străină de substanțele interzise, ambii săi părinți fiind dependenți de droguri. Ba mai mult, mama sa, Courtney Love, a fost integrată într-un program de dezintoxicare în 2005 după decizia unui judecător. Pe lângă celebrarea celor doi ani de sobrietate, fiica lui Cobain mai sărbătorește ceva, un an de relație cu actualul său iubit, Matthew Cook.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA