Fiica lui Kurt Cobain și-a lui Courtney Love s-a măritat în secret, fără mama ei alături

Singura fiică a regretatului muzician și-a lui Courtney Love este de acum o femeie căsătorită, conform mai multor surse citate de presa internațională. Mai mult, nunta pare să fi fost una fulger, căci nici mama lui Frances Bean nu știa despre planurile fetei sale. Așadar, bruneta de 23 de ani s-a căsătorit cu iubitul ei, Isaiah Silva, miercurea trecută, fără familie.

Mulți spun că Isaiah seamănă izbitor cu rockerul Kurt Cobain
Mulți spun că Isaiah seamănă izbitor cu rockerul Kurt Cobain

Sursele citate de E! News confirmă că Isaiah, care cântă în trupa rock the Eeeries, și Frances au păstrat tradiția părinților ei de-a avea o ceremonie nupțială secretă, foarte intimă – doar 15 invitați au fost prezenți. Însă printre ei nu s-a numărat și mama lui Frances, Courtney Love, ceea ce ridică suspiciuni privind relația dintre mamă și fiică.

Frances Bean și Isaiah sunt împreună de 5 ani
Frances Bean și Isaiah sunt împreună de 5 ani

Una despre care Frances a mărturisit în trecut că a fost problematică. “Courtney îl adoră pe Isaiah, dar e supărată că Frances s-a măritat fără știrea ei”, a spus una dintre surse. “A sunat-o după nuntă și Courtney a înțeles de ce a făcut-o. Frances are nevoie de un bărbat în viața ei și mereu a tânjit după stabilitate, pe care a găsit-o în Isaiah. Asta n-a creat probleme între ele. . ”. Și oricum, soția regretatului rocker al trupei Nirvana a știut cum să treacă peste faptul că nu a primit o invitație la nunta propriului copil. Cântăreața de 51 de ani a postat o fotografie sâmbătă cu ea și modelul James Norley, cu comentariul: “Dacă credeați că îmi părea rău că nu am fost prezentă la evenimentele importante de săptămâna aceasta, mai gândiți-vă o dată. Am fost cu James Norley!”

Courtney și James Morley
Courtney și James Norley, săptămâna trecută

Acum, toată lumea se întreabă cine e, mai exact, proaspătul soț al lui Frances, Isaiah Silva. Ei bine, pe lângă faptul că este solistul trupei rock The Eeries și că seamănă izbitor cu tatăl ei, cei doi au o relație de 5 ani și se iubesc foarte mult. “Îmi voi petrece restul vieții iubindu-l pe cel mai bun prieten al meu, ceea ce înseamnă că sunt cea mai norocoasă femeie din lume”, scria Frances pe Facebook acum câțiva ani. Iată că s-a adeverit…

Acum câțiva ani, Frances și Isaiah
Acum câțiva ani, Frances și Isaiah

FOTO Twitter, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA