Fiica lui Lionel Richie se iubește cu Scott Disick, fostul lui Kourtney Kardashian

Citeste tot despre:

, , ,

După scurta, dar aventuroasa relație cu Bella Thorne, Scott Disick și-a concentrat atenția pe o altă domnișoară celebră. E vorba despre Sofia, fiica legendarului Lionel Richie. Iată dovada!

Au tot fost surprinși împreună în ultima vreme

Nici nu mai ținem pasul cu cuceririle amoroase ale lui Scott, fostul partener de viață și tatăl copiilor lui Kourtney Kardashian. Mai întâi a fost o brunetă focoasă care l-a îndepărtat de mama copiilor lui, apoi o blondă necunoscută, apoi actrița Bella Hadid și acum Sofia Richie.

Sofia Richie e noua lui cucerire

Chipurile, cei doi formează un cuplu de câteva săptămâni, motiv pentru care au fost împreună la New York Fashion Week, la începutul acestei luni. Pe atunci, însă, niciunul dintre cei doi n-a confirmat legătura amoroasă. Ieri, paparazzi i-au surprins împreună, în Florida, la piscină, comportându-se ca doi îndrăgostiți, așadar nu mai e nicio urmă de îndoială în ceea ce-i privește.

Scott și Sofia s-au sărutat la piscină

Cei doi au fost surprinși sărutându-se la piscină, neferindu-se de privirile curioase ale celor din jur sau de faptul că cineva i-ar putea fotografia. Suntem curioși ce părere are Lionel Richie de escapada amoroasă a fiicei sale, mai ales că data trecută, când Sofia a avut o aventură cu Justin Bieber, presa nu l-a pus într-o situație prea confortantă și l-a întrebat dacă aprobă relația dintre fiica sa și celebrul cântăreț. Pe atunci, el nu părea prea încântat de expunerea fiicei lui…

Sofia și tatăl ei, Lionel Richie
Cei trei copii ai lui Scott, fosta lui parteneră de viață, Kourtney Kardashian, și nepoțica North West


INAPOI LA PRIMA PAGINA