Fiica lui Michael Jackson are un nou iubit. E un actor cunoscut!

După relația tumultuoasă cu Michael Snoddy, care s-a încheiat la începutul acestui an, Paris Jackson a fost văzută doar în compania prietenelor sale. Ieri, însă, fiica de 19 ani a regretatului Michael Jackson a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat. Cine e el?

Paris are o nouă relație

Marea le-a fost surpriza paparazzilor când au aflat că cel pe care îl ține Paris Jackson de mână, pe străzile din Los Angeles, ieri, este nimeni altul decât Trevor Donovan, un actor destul de renumit în cercurile restrânse de la Hollywood, în vârstă de 38 de ani.

Da, Paris are, practic, o relație cu starul din remake-ul „90210”, care are de două ori vârsta ei. Și se pare că lucrurile merg destul de bine între ei, chiar dacă Paris n-a vrut să-și recunoască relația și a preferat să liniștească zvonurile precizând că e doar ”un prieten”. ”Trebuie să vă calmați. Lol. A te ține de mână este un lucru banal”, spunea ea într-o postare recentă pe Twitter, în speranța că nu mai fi bombardată cu întrebări despre noua ei relație.

Trevor are 38 de ani, dublu vârstei lui Paris

Rămâne de văzut, așadar, dacă această relație va rezista și dacă Paris și Trevor vor reuși să depășească obstacolul numit „diferență de vârstă”. Ultima relație amoroasă a lui Paris a durat un an.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA