Fiica lui Mr. Bean, show incendiar de cabaret. Tatăl ei a fost prezent

La începutul anului, presa internațională titra că Rowan Atkinson, actorul care i-a dat viață lui Mr. Bean, îi va susține financiar cariera artistică a fiicei sale, Lily. Și asta s-a întâmplat! Lily și-a făcut debutul în showbiz printr-un show de cabaret, încendiar, la care a fost prezent chiar și tatăl său.

rowan atkinson-fiica
Lily, fiica lui Rowan Atkinson, și-a făcut debutul artistic

Lily a cântat și a dansat în fața unui public destul de numeros, vinerea trecută, la The Pheasantry, un local din West London. Printre cei prezenți s-a numărat și Rowan Atkinson, simpaticul actor, care, a venit, desigur, să-și susțină fiica. Din păcate, fotografii de ocazie au surprins imagini penibile cu celebrul actor din timpul show-ului fiicei sale.

rowan atkinson
Actorul a adormit în timpul concertului

Se pare că acesta nu a rezistat întregului show și, la un moment dat, a preferat să tragă un pui de somn, decât s-o urmărească pe fiica sa. Mda, cam ciudat, având în vedete că Lily chiar a pus în scenă un show erotic, în cadrul căruia a cântat și a dansat.

shjow-cabaret-lily
Actrița a pus în scenă un show incendiar

Ceilalți din sală, însă, păreau destul de acaparați de interpretarea lui Lily, care purta un outfit revelator.

Cât despre muzică, Lily a declarat că și-a scris singură piesele și că interpretarea din seara debutului este dedicată ”oamenilor care au crezut” în ea.

Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean
Lily Atkinson, Rowan și fosta soție, Sunetra

Marea absentă a serii a fost mama artistei, Sunetra Satsry, fosta soție a lui Rowan Atkinson.

Până la momentul acesta, se pare că Rowan a investit 16.000 de lire în cariera fiicei sale ca artistă de jazz. Iar generozitatea lui nu se oprește acolo. Un apropiat de-al actorului a declarat că acesta are să investească oricât pentru ca fiica lui să ajungă în lumina reflectoarelor. Mda, să-i urăm succes, atunci!

Sursa foto: Kerry Davies pentru DailyMail.co.uk / arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA