Fiica lui Steven Seagal este un model plus-size. Uite cum arată!

Părinții ei sunt actorul Steven Seagal și fostul model Kelly LeBrock, așa că era greu ca Arissa să se țină departe de lumina reflectoarelor. În prezent, Arissa (24 de ani) încearcă să-și dobândească notorietatea grație reality-show-ului „Growing Up Supermodel”.

Părinții ei, pe vremea când erau căsătoriți.

Nu are o relație strânsă cu tatăl său, actorul Steven Seagal, mai ales că acesta nu a susținut-o nicio clipă în profesia sa, cea de model plus-size. Totuși, recunoaște că-și dorește mai mult ca oricând să se apropie de el și că face eforturi considerabile pentru a se reconcilia cu el. ”M-a sunat și mi-a spus că participarea mea în această emisiune este o greșeală. De fapt, eu și cu el n-am mai vorbit de foarte mult timp, căci așa se întâmplă, de regulă, lucrurile între noi. Din păcate, nu vorbim prea mult.”, spune ea despre relația cu celebrul ei tată.

Arissa Le Brock, 24 de ani

Totuși, Arissa e convinsă că drumul pe care merge e cel corect și se bucură că mama sa, fostul model Kelly Le Brock, îi este aproape. ”Cred că fac ceea ce trebuie pentru a-mi duce cariera la un alt nivel și pentru a mă face mai cunoscută. Mama îmi susține cariera și nu lasă ca dezaprobarea tatălui meu să-mi stea în cale”, mai declară fiica de 24 de ani a actorului Steven Seagal.

Arissa e model plus-size și participă la un reality-show despre supermodele
Alături de mama sa, Kelly LeBrock

Așadar, Arissa, unul dintre cei șapte copii ai actorului, își dorește cu ardoare să demonstreze că nu e nevoie să ai 90-60-90 pentru a fi considerată frumoasă și că poți foarte bine să ai multe kilograme în plus dacă te simți bine în pielea ta. Iată câteva dintre ședințele foto realizate de Arissa!INAPOI LA PRIMA PAGINA