Fiica lui Sylvester Stallone face furori pe Internet. Sistine a realizat cel mai sexy clip pentru Love Advent!

Are 19 ani și o carieră înfloritoare în lumea modelingului. Fiica cea mijlocie a actorulul Sylvester Stallone este o bombă sexy, iar cel mai nou pictorial pentru celebrul calendar Love Advent în care au apărut nume celebre precum Bella și Gigi Hadid, Hailey Baldwin și chiar Alessandra Ambrosio și Irina Shayk demonstrează asta.

Sistine face furori pe Internet cu imaginile surprinse în cadrul ședinței foto pentru campania „Stay Strong” inițiată de revista Love Magazine. Ea și-a văzut visul împlinit după ce a devenit model, iar acum apare în această serie alături de unele dintre cele mai mari nume ale industriei modei.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, foarte decoltat și de un roșu aprins și încâlțată cu o pereche de cizme de cowboy din lac, culoarea grena, tânăra s-a lăsat fimată în timp ce făcea pilates.

Are un crop tras prin inel, fără pic de celulită și a arătat senzațional îmbrăcată sumar, etalându-și picioarele frumoase, dar și decolteul adânc și posteriorul tonifiat. Cât despre flexibilitate, Sistine ar putea să devină cu succesor antenor de pilates la cât de bine se mișcă.

 Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA