Fiica sau sora geamănă? Cine este frumoasa roșcată de lângă Julianne Moore?

Sunt aproape identice, deși le despart aproape 41 de ani. Tânăra fiica de 15 ani a actriței Julianne Moore este copia fidelă a mamei sale și, dacă n-am fi știut că are o fiică, am fi zis că este chiar sora geamănă.

Julianne Moore și fiica sa Liv parcă ar fi surori gemene.

Liv o moștenește pe mama sa întru totul – roșcată cu părul lung și pistrui, înaltă și cu o piele deschisă la culoare, având în posesie o pereche de picioare pe care nu le poate ignora nimeni. Cele două petrec foarte mult timp împreună, adesea au fost  surprinse de paparazzi la plimbare și arată ca niște copii genetice perfecte.

Nici nu facem deosebire între mamă și fiică.

Liv a luat tot ce-i mai bun de la mama sa, superba actriță câștigătoare de Oscar  în vârstă de 56 de ani, fiind una dintre cele mai frumoase fiice de vedetele de la Hollywood. Deși este minoră, are doar 15 ani, iar diferența dintre mamă și fiică este de mai mult de 40 de ani, amândouă sunt niște femei cu un farmec aparte.

Liv i-a moștenit silueta, dar și trăsăturile feței, posibil și talentul.

De obicei amândouă poartă ținute casual, lejere, iar Julianne reușește cu brio să țină pasul în modă cu fiica sa. Moore și soțul Bart Freundlich au împreună doi copii, fiica Liv, 15 ani, și fiul Caleb, 19 ani.

Este o frumusețe încă de mică. La 13 ani începea să semene din ce în ce mai mult cu mama sa.

Foto: Arhiva OK, Splash, GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA