Fiicele lor au defilat la New York Fashion Week. Jamie Foxx și Keenan Ivory Wayans, cei mai mândri tați

Fiica cea mare a lui Jamie Foxx este model în toată regula. Ea este fata starului cu fosta sa parteneră, Connie Kline, și are 23 de ani, iar acum a defilat din nou ca model pe unul dintre cele mai mai podiumuri – la Săptămâna Modei de la New York.

Cei doi tată, alături de fiicele modele.

Este foarte frumoasă și talentată, așa că tatăl ei, plin de emoții, a stat în primul rând pentru a o admira pe scenă. Alături de el a fost un alt actor celebru, Keenan Ivory Wayans, a cărei fiică Nala, 21 de ani, a fost și ea protagonista în prezentarea de modă a designerului Sherri Hill.

Corinne, fiica lui Foxx, a defilat pentru a doua oară la NYFW.

Jamie, 49 de ani, a confirmat recent, în mod indirect, relația cu Katie Holmes, căci cei doi au fost surprinși de mână pe o plajă din Malibu, iar acum s-a prezentat cu nerăbdare la unul dintre show-urile de modă pentru a-și încuraja fiica. Corinne s-a descurcat de minune, purtând o rochie de seară roșie, sau una extrem de sexy cu franjuri argintii.

Jamie Foxx și fiica sa cea mare.

La fel de frumoasă a fost și fiica lui Wayans, pentru ea fiind debutul în lumea modei după semnarea unui contract cu o agenție cunoscută la începutul acestei luni. Pentru ea modelingul este o pasiune, dar nu își dorește o carieră în mdă, ci este doar o etapă intermediară.

Ea este una dintre fiicele celebrului actor.

Spre deosebire de ea, Corinne are mai multă experiență în branșă, aceasta fiind a doua sa prezentare, după ce anul trecut defila în show-ul lui Kanye West, Yeezy. Începe chiar să0i calce pe urme tatălui său când vine vorba de celebritate, căci are deja propria echipă care se ocupă de aparițiile sale.

Este pentru prima oară pentru Nala când defilează pe podium.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA