Final neașteptat pentru concursul Exatlon. Tu cine crezi că va câștiga?

Citeste tot despre:

, , ,

Final neașteptat de timpuriu pentru cea mai vizionată emisiune-concurs a anului, reality show-ul „Exatlon” de pe Kanal D. Ei bine, deși mai sunt opt oameni în concurs, miercuri, pe 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide câștigătorul „Exatlon” și al premiului de 100.000 de euro. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de cei patru Războinici, fie de cei patru Faimoși, au șanse la marele premiu. Rămâne de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finală.

În acest moment, în competiția „Exatlon” au rămas războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și faimoșii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș.

Este neclar, însă, care sunt pașii care vor duce la alegerea câștigătorului concursului Exatlon, și anume dacă vor exista probe eliminatorii până când, în finală, vor rămâne doar doi, o fată și un băiat, așa cum s-a întâmplat și în concursul Exatlon din Mexic.

În cazul acelei ediții, finaliștii s-au ales în urma unor semifinale ale fetelor, respectiv ale băieților, iar departajarea finală s-a făcut după o nouă rundă de vot din partea telespectatorilor. Câștigătorul Exatlon Mexic a fost atletul de doar 18 ani Ernesto Cazares.

Anunțul făcut de cei de la Kanal D i-au surprins pe fanii concursului, mulți fiind contrariați de această modalitate de alegere a câștigătorului, după cum o arată și multe dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a concursului: „Nu e corect să decidă publicul. Corect este să joace și cine câștigă, aia e. În general, publicul nu prea votează după performanță și nici măcar nu se știe dacă voturile sunt chiar atât de reale. Câștigătorul deja se știe …. va fi Drăghia”.

Așadar, aventura Exatlon se termină și în România, săptămâna viitoare, pe 23 mai. Tu cine crezi că va câștiga?INAPOI LA PRIMA PAGINA