Fiul cel chipeș al lui Jean-Claude Van Damme, arestat după un incident straniu

Dacă incidentul n-ar fi atât de serios, am zice ”așa tată, așa fiu”. Însă, cum s-a lăsat cu un arest și cu acuze de tentativă de omor, o să precizăm doar că fiul cel chipeș al lui Jean-Claude Van Damme are probleme grave cu legea.

Acum câțiva ani, Nicholas și celebrul său tată

Potrivit TMZ, fiul cel mic al actorului a fost arestat în urma unui incident straniu, petrecut în interiorul apartamentului său din Arizona. Polițiștii au primit un apel după ce tânărul de 21 de ani, pe nume Nicholas Van Varenberg, a lovit cu pumnul liftul clădirii în care locuia. După cum era normal, polițiștii s-au prezentat la fața locului pentru a constata cum au stat lucrurile.

Culmea e că, aparent, nimic grav nu se întâmplase. Polițiștii au stat de vorbă cu el și cu colegul lui de cameră și au sesizat că fiul actorului era lovit la mână, însă n-au decis să ia nicio măsură vizavi de acest incident.

Fotografia din arest.

După plecarea lor, la nici douăzeci de minute, colegul lui de cameră a coborât la parterul clădirii, susținând că a reușit să evadeze din apartamentul pe care îl împărțea cu Nicholas, unde era ținut ostatic, la amenințarea unui cuțit, chiar de către fiul actorului. El susține că Nicholas era furios că le deschisese ușa ofițerilor și-l amenința cu un cuțit.

Evident, că la scurt timp fiul lui Jean-Claude Van Damme era încarcerat, mai ales că-n urma percheziției apartamentului au găsit cuțitul respectiv și marijuana. Nicholas este acum arestat, fiind acuzat de atac cu armă letală, privare de libertate și posesie de marijuana.

Cei trei copii ai lui Jean-Claude Van Damme

Amintim că Nicholas este fiul actorului și fostei sale soții, Darcy LaPier. Tânărul de 21 de ani mai are doi frați vitregi din partea tatălui său, respectiv pe Kristopher Van Varenberg și pe Bianca Bree.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA