Fiul cel mic al lui Jude Law a împlinit 16 ani. Actorul și fosta soție l-au sărbătorit

Citeste tot despre:

,

După un divorț exploziv (n.r. 2003), Sadie Frost și Jude Law au reușit să rămână prieteni. O fac de dragul celor trei copii pe care îi au împreună, cărora au încercat să le ofere o copilărie și o adolescență cât mai fericită! Zilele trecute, mezinul lor a împlinit 16 ani.

foto: Instagram

Sadie Frost e singura femeie cu care Jude Law a fost căsătorit

Au împreună trei copii, o fată și doi băieți, de dragul cărora ar face orice! Zilele trecute, mezinul lor, Rudy Law, a împlinit 16 ani, motiv pentru care au pus la cale o petrecere în sânul familiei. De față au fost Sadie și Jude, dar și ceilalți doi copii ai cuplului, Iris și Rafferty, de profesie modele.

Judy, sărbătoritul familiei

Unele cadre de familie au ajuns și-n online, grație contului de Instagram deținut de Iris Law. În imagini, Jude apare îmbrățișându-și fiul de 16 ani, în timp ce Sadie s-a ocupat de tortul aniversar. Cât despre adolscentul Rudy, trebuie să recunoaștem că-i seamănă perfect tatălui lui, moștenindu-i în totalitate trăsăturile fizice. Iată câteva imagini!

Amintim că Jude Law mai are și alți doi copii, din alte două relații. El este tată și pentru Sophia Law, în vârstă de opt ani, provenită din relația cu Samantha Burke, dar și pentru Ada Law, fiica de trei ani pe care o are cu actuala parteneră de viață, Catherine Harding.INAPOI LA PRIMA PAGINA