Fiul lui Fergie a împlinit 4 ani și e superb! Iată-l în imagini inedite!

Citeste tot despre:

, , , ,

Zile fericite pentru familia artistei Fergie. Fiul ei, micuțul Axl, a împlinit patru ani, motiv pentru care ea și soțul ei, actorul Josh Duhamel, l-au sărbătorit printr-un moment artistic, inedit.

foto: Getty, Instagram

Axl a împlinit 4 ani

Pe conturile de socializare ale celor două vedete au apărut în ultimele zile mai multe mesaje aniversare la adresa fiului lor, Axl, care a împlinit de curând patru ani. Într-una din postări, Josh Duhamel apare dansând alături de Axl, spre deliciul fanilor internauți. Ușor stângaci, dar energic, Axl încearcă să-și imită tatăl.

Fergie, în schimb, l-a sărbătorit printr-o petrecere tematică, pe contul ei apărând cei doi cu coroane pe cap. ”La mulți ani, Axl Jack”, este mesajul care a însoțit inedita fotografie.

Cert e că micuțul Axl este și mai simpatic decât acum un an, dacă asta e posibil, iar noi ne topim după el. Blonduț, cu ochii albaștri și tenul deshis la culoare, micuțul Axl pare desprins dintr-o reclamă. Ce să mai, se vede că e fiu de vedetă și că a avut pe cine moșteni…INAPOI LA PRIMA PAGINA