Fiul lui Will Smith este la cuțite cu vecinii. Iată ce a făcut de această dată!

El se crede prințul din Hidden Hills! Jaden Smith, fiul de 18 ani al actorului Will Smith, s-a mutat de curând de la părinți, într-o vilă de 4 milioane de $ dintr-un cartier exclusivist. Și, de parcă nu era de ajuns, vecinii adolescentului se plâng deja că a distrus liniștea din comunitate de când a sosit în Hidden Hills.

GettyImages-617307764 (1)

La doar 18 ani, Jaden trăiască de aproximativ șase luni într-o comunitate exclusivistă. Dar, conform Daily Mail, vecinii micului artist sunt revoltați de comportamentul băiatului, care până acum a fost acuzat de conducere neglijentă. „A fost un cartier liniștit, dar Jaden și anturajul său l-au transforma în propriul lor loc de joacă”, a declarat un vechi rezident al enclavei de lux.

Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith și Will Smith.
Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith și Will Smith.

Hidden Hills este o locație preferată și de alte celebrități precum Kris Jenner, Jessica Simpson, Nick Carter, Nicollette Sheridan, Scott Foley, Kim Kardashian și Kanye West. Comunitatea este situată în West San Fernando Valley, la granița cu Calabasas și cu Woodland Hills, și are doar 592 reședințe.

Proprietatea cu cinci dormitoare și șase băi a fost achiziționată încă din 2003 de către familia Smith: „Will și Jada au locuit aici în timp ce se lucra la conacul lor din Calabasas, dar și partenerul de afaceri al lui Will, James Lassiter, a locuit în această casă pentru un timp. Acum Jaden și prietenii săi își fac de cap în acest loc.”

„Nu are are deloc simț civic. Nu îi pasă că cei de la securitate îl mustră sau îi dau avertismente, el continuă să facă tot ceea ce vrea”, a spus un vecin.

Jaden Smith

Se pare că Jaden se gândea de mult să se mute în Hidden Hills. Pe 18 august 2016,  cu doar câteva săptămâni înainte de a împachetat și a se mutat în zonă, el a distribuit un mesaj pe Twitter. Fiul lui Will Smith și al lui Jada Pinkett Smith, Jaden, a fost întotdeauna o figură oarecum controversată la Hollywood.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA