Florin Neby îţi arată cum devii în doar 3 luni cea mai fit persoană!

Află care este programul magic pe care antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” l-a lansat pentru ca tu să fii în cea mai bună formă!

Este vorba despre „The 3NERS”, unul dintre cele mai inteligente şi eficiente programe de transformare corporală de pe piaţa de fitness din România. Mai exact, Florin Neby duce întreaga strategie de modelare corporală la nivelul următor: nu un antrenor personal, ci trei! Trei foşti sportivi de performanţă care vor avea grijă de fiecare muşchi al corpului tău. Şi, desigur, nu e vorba doar de exerciţii fizice – ci şi de un plan alimentar personalizat.

„The 3NERS este o provocare pentru oamenii care nu au mai făcut mișcare până acum sau pentru cei care au în spate o pauză foarte lungă. Urmărim transformările și, când vorbesc de transformare, mă refer la o trecere de la măsura XL la M în doar 3 luni. Pentru asta, am reușit să formăm cea mai bună echipa și, împreună cu Alex și cu Adrian, vom face din acest program visul oricărei persoane care își dorește marea schimbare. Prin ceea ce oferim în The 3NERS și prin modul nostru de a-l pune în practica îl cataloghează ca Intelligent Body Transformation.”, explică Florin Neby.

Să-i cunoaştem pe cei trei magnifici:

Florin Neby

Florin Neby îţi propune un program revoluţionar.
Florin Neby îţi propune un program revoluţionar.

Îl ştii de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar asta nu e tot. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România. După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte care au legătură cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

Adrian Ciolan

Adrian Ciolan face parte din echipa magică a lui Neby.
Adrian Ciolan face parte din echipa magică a lui Neby.

Și-a dedicat 10 ani din viață fotbalului de performanță. Cu un spirit ambițios și dornic de reușită, îți va transmite toate informațiile necesare și va adapta antrenamentele nevoilor tale pentru ca, la final, rezultatul să-ți depășească așteptările.

Alexandru Borş

Alexandru Borş te va antrena în cadrul "The 3NERS"
Alexandru Borş te va antrena în cadrul „The 3NERS”

Are o experiență de 20 de ani în sportul de performanță și este fost campion internațional la gimnastică aerobică.

Programul „The 3NERS” durează 3 luni și include:

  • monitorizarea permanentă a evoluției fiecărui participant;
  • trei antrenamente personale în fiecare săptămână;
  • plan alimentar adaptat, pe toată perioada programului;
  • antrenamente inteligente de grup, luni și vineri, de la ora 08:00;
  • acces nelimitat la NEBY FITNESS CLUB în toată perioada programului „The 3NERS”;
  • seminarii: Mind Control, Basic Moves, Smart Nutrition. Află mai multe despre „The 3NERS”, desfăşurat la Neby Fitness Club, pe www.neby.ro.


INAPOI LA PRIMA PAGINA