Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici și Olivia Niță, pe covorul roșu alături de Channing Tatum

Actorii români Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici și Olivia Niță au pășit, ieri, pe același covor roșu cu unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, în frunte cu actorul Channing Tatum, producătorul serialului Comrade Detective.

Este vorba despre un serial care parodiază serialele poliţiste româneşti ale anilor ’80, iar primul sezon al producției debutează azi pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă.

Channing Tatum și Florin Piersic Jr.
Corneliu Ulici, Olivia Nita și Florin Piersic Jr.

Starul Channing Tatum nu este doar producătorul serialului, ci şi cel care dublează în engleză vocea unuia dintre personajele principale, detectivul Gregor Anghel, interpretat de Florin Piersic Jr. Celălalt personaj principal, detectivul Iosef Baciu, este interpretat de actorul Corneliu Ulici, dublat în limba engleză de celebrul Joseph Gordon-Levitt.

Olivia Niță
Channing Tatum și soția lui, Jenna Dewan Tatum

Actrița Olivia Niță, în vârstă de 30 de ani, cunoscută pentru aparițiile sale în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, face parte, la rândul ei, din distribuția acestui serial. Olivia a fost, de altfel, o prezență foarte elegantă pe covorul roșu de la premiera din Hollywood, Los Angeles, dar nici colegii ei, Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici nu s-au lăsat mai prejos.

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA