Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, fotografii de gravidă în costum de baie

Modelul Bar Refaeli este din nou însărcinată și arată foarte bine. Frumoasa de origine israeliana, fostă iubită a lui Leonardo DiCaprio, va deveni mamă pentru a doua oară, iar asta nu i-a afectat deloc silueta. A născut anul trecut și la mai puțin de 8 luni a rămas din nou gravidă.

Bar Refaeli și Leonardo au fost împreună timp de 6 ani.

S-a iubit cu actorul timp de 6 ani și poate că se gândea să-l facă tătic, însă norocul său a venit din altă parte. S-a căsătorit cu un om de afaceri tot israelian, Adi Ezra și acum vor avea cel de-al doilea copil. Cu toate că este la cea de-a doua sarcină, dând naștere fetiței sale în vara anului trecut, Bar arată incredibil de bine.

Can I #tb to a week ago??

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Și-au spus „DA” în cadrul unei ceremonii tradiționale în seătembrie 2015 și de atunci lucrurile au mers strună în familia lor. Anul trecut dădea naștere primului său copil, o fetiță pe nume Liv, iar acum este din nou în postura de gravidă. Mai nou, frumoasa modelină s-a fotografiat cu burtă de gravidă în costum de baie, tocmai în Koh Samui, Thailanda, într-o vacanță petrecută alături de soțul său Adi. După mărimea burții, se pare că se află în cel de-al doilea trimstru de sarcină, însă modelul arată senzațional în costum de baie și nu se sfiește să arate acest lucru și prietenilor virtuali.

Island life 🌴

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Bar a distribuit câteva fotografii pe Instagram în timp ce se relaxa la soare și este drept că este o mamă și o gravidă cu o siluetă de invidiat. A făcut parada costumelor de baie la piscină, într-un costum din două piese bleumarin, sau într-unul dintr-o singură piesă, nude, acoperită de o tunică din voal alb.

🤰🏼

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

 Bar Refaeli a mai fost căsătorită cu Arik Weinstein, înainte de a forma un cuplu cu  Leonardo DiCaprio, iar acum, cu cel de-al doilea soț are o fetiță și așeaptă să mai dea naștere încă unul copil anul acesta.

El este bărbatul cu care va avea cel de-al doilea copil.

Foto: Instagram, Getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA