Fosta iubită a Prințului Harry, de nerecunoscut în „roluri“ iconice

cressida bonas 4
cressida bonas

Chiar dacă povestea lor s-a terminat de ceva timp, Cressida Bonas rămâne încă în memoria colectivă drept fosta iubită a Prințului Harry, acea blondină delicată cu pretenții de actriță și origini aristocrate.

Ei bine, de când a dispărut din viața roșcovanului, tinerei de 27 de ani se pare că-i merge din ce în ce mai bine în viața profesională, după aprecierile primite pentru rolurile ei de pe scena de teatru.

Mai nou, Cressida încearcă marea cu degetul și pe marele ecran, căci blonda a apărut într-un film american horror, The Bye Bye Man, acolo unde a filmat chiar și goală, și într-o adaptare pentru televiziunea ITV a nuvelei Doctor Thorne.

Cel mai important rol ar putea fi unul încă în stadiu de proiect, în filmul Tulip Fever, în care joacă, pintre alții, și Dame Judi Dench.

cressida bonas 3
Cressida, într-o scenă copiată din Breakfast at Tiffany’s

Până să dea mare lovitură, Cressida Bonas a făcut un exercițiu pentru a descoperi cum s-ar descurca în roluri iconice, precum cele ale lui Holly Golightly and Ilsa Lund (jucate de legendara Audrey Hepburn), într-un scurtmetraj pentru site-ul de lifestyle Semaine. cressida bonas 2

cressida bonas
Cressida aka Margot Tenenbaum din filmul The Royal Tenenbaums

Să vedem cum s-a descurcat! Click pe link!



INAPOI LA PRIMA PAGINA