Fosta logodnică a lui James Packer îi spune lui Mariah cum să-l recupereze

Cine s-ar fi gândit că tocmai Kate Fischer, fosta logodnică a lui James Packer, o să-i dea sfaturi în dragoste cântăreței Mariah Carey?

Mariah Carey și James Packer
S-au certat într-o vacanță în Grecia și de atunci nu s-au mai văzut

Ei bine, asta s-a întâmplat! Cum a auzit de despărțirea celor doi, Kate, femeia cu care miliardarul s-a iubit timp de cinci ani, a redactat o scrisoare deschisă pentru Mariah Carey. Scrisoarea a ajuns, într-adevăr, publică, căci cei de la Entertainment Tonight au preluat-o. ”Îmi pare rău că ai întâlnit astfel de obstacole în relația cu James. Când am auzit că v-ați despărțit, am avut un adevărat deja-vu. Sigur, se întâmpla acum mai bine de două decade când inima mea a fost rănită de către James, dar încă îmi amintesc toate detaliile, ca și cum ar fi fost ieri.”, și-a început pledoaria Kate.

Ulterior, femeia i-a ”vândut” și niște ponturi artistei pentru a-l recâștiga pe miliardar. ”Ca și mine, tu te-ai îndrăgostit de șarmul și personalitatea lui James. Sfatul meu pentru tine, dacă îl vrei într-adevăr înapoi, este să-i intri în joc, să-l lași pe el să ia deciziile importante și vei trăi fericită drept doamna Mariah Carey Packer.”, a mai scris Kate.

kate-fischer
Kate Fischer și James Packer, pe când formau un cuplu

Kate și Packer s-au despărțit în 1998, după o relație de cinci ani. Vorbind acum de relația cu miliardarul, Kate a declarat că nu-și dorea, de fapt, să devină doamna Packer, căci asta ar fi făcut-o tare nefericită. ”Într-un final, eu am conștientizat că oricât de mult l-aș fi iubit pe James, n-al fi fost fericită ca doamna Packer.”.INAPOI LA PRIMA PAGINA