Fosta nevastă a lui Johnny Depp și-a confirmat noua relație amoroasă

Sunt mai bine de nouă luni de când s-a zvonit prima oară că în viața lui Amber Heard există un alt bărbat. Totuși, până acum, n-a existat nicio dovadă ”palpabilă” că fosta nevastă a lui Johnny Depp și-a refăcut, într-adevăr, viața amoroasă.

Prima fotografie de cuplu

Ei bine, acum nu e mai e niciun dubiu. Amber Heard se iubește cu boss-ul de la Tesla Motors, miliardarul Elon Musk și relația lor pare să fie una chiar de durată. De unde știm? Chiar de la tânăra actriță, care a postat, recent, pe contul ei de Instagram, o primă fotografie de cuplu.

Se pare că fotografia datează de câteva zile, pe când cei doi îndrăgostiți au luat cina în Australia. Bărbatul de 45 de ani apare în imagine cu urme de buze pe obraz, dovada, practic, a apropierii lor. O imagine similară a postat și Elon la el pe Instagram, demonstrând, astfel, că nu se teme să iasă în public cu această relație.

Cu câteva ore mai devreme de această cină, Amber și Elon au fost văzuți ținându-se de mână în timpul unei vizite la sanctuarul Currumbin Wildlife, din Australia. Acolo, cei doi erau însoțiți de câțiva dintre copiii lui Elon.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Așadar, după scandalosul divorț cu Johnny Depp, Amber Heard și-a găsit liniștea în brațele co-fondatorului Tesla. Rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile, însă avem o bănuială că Amber se pregătește să pășească din nou spre altar. ”Amber și Elon sunt foarte serioși în legătură cu relația lor. Ei i-ar plăcea să se recăsătorească”, spunea o sursă acum câteva săptămâni.

Divorțul dintre Amber și Johnny s-a pronunțat, oficial, în luna ianuarie a acestui an.

Amber Heard se află în prezent în Australia, pentru a filma la pelicula „Aquaman”.

Elon și Talulah Riley, cea de-a treia soție, de care a divorțat anul trecut.

foto Instagram / GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA