Fosta prima-doamnă a Americii, externată din spital pentru a petrece ultimele clipe acasă! A refuzat tratamentul

Citeste tot despre:

,

Barbara Bush, fosta primă-doamnă a Americii, este grav bolnavă și a refuzat să mai primească tratament medicamentos. În vârstă de 92 de ani, soția președintelui George H. W. Bush a cerut să fie externată pentru a-și putea petrece ultimele clipe din viață în casa sa din Houston, Texas.

Barbara Bush (92)

În ultimii ani, Barbara Bush a dus o luptă asiduă cu boala Basedow-Graves, care face parte din spectrul bolilor tiroidiene autoimune. Însă, în ultima vreme, în ciuda internărilor dese în spital, starea ei de sănătate nu s-a îmbunătățit, ci dimpotrivă. Așa se face că, zilele trecute, fosta primă-doamnă a Americii a cerut externarea și a refuzat tratamentul medicamentos. ”După o serie de internări, și după ce s-a consultat cu familia și doctorii, Doamna Bush, în vârstă de 92 de ani, a decis să nu mai urmeze un tratament medicamentos și să fie îngrijită acasă”, se arată scris într-un comunicat oficial.

Ea a fost transportată către reședința sa din Houston, Texas, pentru a-și trăi ultimele clipe alături de familia sa. ”Este înconjurată de familia care o adoră și apreciază mesajele și rugăciunile care îi sunt adresate”, mai spune o sursă din anturajul doamnei Bush, într-o conversație telefonică pentru postul de televiziune CNN.

Soții Bush

Amintim că soții Bush sunt căsătoriți încă din 1945 și au cea mai longevivă căsnicie din rândul cuplurilor prezidențiale. George H. W. Bush a fost cel de-al 41-lea președinte american. În prezent, președintele american are 93 de ani și are, de asemenea, într-o stare de sănătate precară. Acesta este țintuit într-un scaun cu rotile, având o formă gravă de Parkinson, și are dificultăți în a se exprima.

Soții Bush și patru din cei șase copii ai lor, în 1956.


INAPOI LA PRIMA PAGINA