Fosta soţie a lui Boureanu face declaraţii halucinante

În toiul scandalului iscat de fiica lui Cristian Boureanu, care şi-a acuzat părintele de rele tratamente, intervine mama fetei, care aduce pe tapet adevăruri uimitoare.

Cristian Boureanu, Ioana si fosta sotie Irina
Irina Boureanu spune că fostul politician ar fi vrut s-o decadă din drepturile de mamă.

Parcă presimţind ce urmează să se întâmple, adolescenta Ioana Boureanu şi-a înregistrat tatăl în timpul unei ieşiri verbale violente, pe care au difuzat-o ieri toate posturile de televiziune.

Irina Boureanu a intervenit telefonic în emisunea „La Măruță” și a explicat că ieșirile violente ale fostului ei soț i-au făcut probleme mari Ioanei: „Poliția o să stabilească adevărul. Dar atât pot să vă spun. Ioana nu a fugit de acasă. El (Cristian Boureanu n.r) a știut foarte bine că fata este cu mine. Al doilea lucru pe care vreau să îl spun este că s-a tot discutat despre cât de cuminte este Ioana și că a fost examtriculată de la școală. Da, a fost exmatriculată, dar din cauză că tatăl ei a tot fost pe la școală și a făcut niște scandaluri. A amenințat copiii, a țipat, ăsta este motivul pentru care a fost mutată de la școală, nu altul. Povestea asta e mai specială așa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecția Copilului și e bătută. Doar că acum s-a aflat.”

„Mi-a spus şi că ar vrea să mă omoare. I-a spus şi Ioanei că m-ar omorî, dar îi e frică de închisoare. Da, e o fire foarte violentă. Ioana este într-o stare bună, având în vedere ce s-a întâmplat. Nu e prima dată când s-a întâmplat, deci e obişnuită. Mai rău e cu publicitatea şi cu tot ce-i e dat să audă. O să vedem în funcţie de ce se întâmplă mai departe şi aş vrea, pe cât se poate, în linişte, fără certuri, scandaluri. Am fost acuzată de Cristian Boureanu inclusiv de prostituţie, lucru pentru care vreau să depun plângere. Ioana merge acum la o şcoala nouă şi deja toată lumea ştie că e o drogată şi o rebelă. Scandalurile dintre ei au început de foarte devreme. Da, am dus-o la psiholog. am dus-o şi o să mai meargă”, a declarat Irina, mama fiicei lui Cristian Boureanu.

Șocant este că femeia afirmă că fiica sa a fost bătută de ani de zile: „O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput”.

Întrebată dacă fostul ei soț a lovit-o și pe ea, Irina a ezitat: „Domnul Boureanu lovește pe toată lumea care este mai puțin puternică decât el.”

„Am ajuns la concluzia că încearcă să-i facă Ioanei o imagine negativă să justifice ce a făcut el. Ieri am fost toată ziua la IML, am lipsit o ora şi am găsit-o pe Ioana în faţa televizorului plângând că de ce minte tatăl ei. Eu nu recunosc acest copil, despre care vorbeşte domnul Boureanu. Ioana nu e aşa. Nu a fugit de la mine de acasă. Nu face ce spune el. Mă întreba fata de ce zice că m-a găsit beată. Că nu e adevărat.”

 

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA