Fostul manager al lui Rose McGowan s-a sinucis. Ce implicare avea în scandalul Weinstein

Scandalul sexual care a zguduit Cetatea Filmului și care l-a avut în prim-plan pe cel mai controversat om al momentului, Harvey Wesinstein, pare să facă noi victime.

Harvey Weinstein și Rose McGowan

După ce regizorul a fost acuzat de actrița Rose McGowan și de alte vedete că le-ar fi hărțuit, acestea descriind umilințele prin care au trecut în prezența lui, iată că decăderea lui Weinstein de la Hollywood a avut repercursiuni și asupra unor apropiați ai victimelor.

Conform DailyMail, producătorul Jill Messick, fostul manager al lui Rose McGowan, s-a sinucis, iar de vină pentru această decizie radicală pare să fie chiar scandalul de hărțuire provocat de Weinstein. Jill era managerul lui Rose în 1997, an în care actrița susține că Harvey a violat-o, iar această presiune mediatică a făcut-o pe femeie să-și ia viața miercuri, în Los Angeles.

Suferea de depresie și implicarea ei în scandalul Weinstein a determinat-o să-și ia viața.

Familia lui Jill a emis joi o declarație care confirmă că femeia în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii, s-a sinucis. Fostul manager al lui McGowan suferea de tulburare bipolară și se lupta de mai mulți ani cu depresia, iar scandalul sexual care a atras-o și pe ea în mod inevitabil i-ar fi accentuat starea de depresie. Recentele dezvăluiri din cazul Weinstein, acuzat de hărțuire și agresiune sexuală, au afectat-o mult, familia susținând că Jill a fost ″o victimă colaterală într-o poveste care era şi aşa îngrozitoare″⁣. După ce Rose a făcut dezvăluiri șocante în cartea sa lansată pe 30 ianuarie în care scrie că fostul său manager din acea vreme, Messick, nu a făcut prea multe pentru a o ajuta după ce aceasta i-a mărturisit despre presupusul atac al lui Wesinstein, depresia femeii s-ar fi accentuat.

Se pare că tot Messick i-ar fi aranjat lui McGowan o întâlnire cu Weinstein la Sundance Film Festival în 1997, aceeași întâlnire în cadrul căreia McGowan susține că a fost violată. Când McGowan a fost întrebată  dacă a spus cuiva despre presupusul atac, actrița a dat un răspuns sugestiv: „Da, dar ea a început să lucreze cu el timp de șapte ani, imediat după aceea”. Aceasta a fost cu siguranță o referire la faptul că Messick a preluat un post la Miramax ca vicepreședinte pentru dezvoltare, la puțin timp după ce McGowan a discutat cu ea despre întâlnirea abuzivă din 1997 cu Weinstein.

S-a sinucis la vârsta de 50 de ani.

Familia decedatei a mărturisit că Messick a ales ă nu vorbească după ce comentariile lui McGowan au fost făcute publice în cartea ei, tocmai pentru că susținea și ea mișcarea #MeToo. Nu a făcut dezvăluiri cu toate că aceste acuzații au dus la denaturarea stării ei de sănătatea, implicarea ei indirectă în acest scandal punând o presiune mult prea mare pe umerii ei.

Foto: Arhiva OK!, FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA